Cruncheese

Ze zijn krokant. Ze zijn 100% Hollands en 100% puur. Ze zijn gezegend met de intense smaak van Nederlands meest bekende lekkernij. Laat je verrassen door Cruncheese knabbels in alle zes haar verschillende smaakexplosies. Ga je voor de smeuïge sensatie van Gouda cheese of Emmentaler? Raak je verslaafd aan onze Cheddar cheese of heerlijke Gusto d'Italia? Of val je voor de krachtige smaak van Cheddar met een vleugje chili?
Eén ding is zeker: je zult geen genoeg van ze krijgen.

Ze laten zich gemakkelijk meenemen. Lekker voor onderweg of als verrassing in de lunchtrommel. Maar net zo smaakvol zijn ze thuis voor de buis, of als gezonde snack bij de borrel. Cruncheese zijn altijd voorbereid op jouw onverwachte lekkere trek. Ze zijn er, bij plotseling bezoek. En ze zijn er, bij een onaangekondigde opwelling van culinaire creativiteit. Want cruncheese is niet alleen lekker als snack; ze doen het ook goed in je soep, door je salade, op een burger of in je pasta gerecht.

Het product

Gouda, Emmentaler, Mozzarella, Gusto d'Italia of Cheddar; Cruncheese bestaan dankzij een uniek productieproces uit 100% natuurlijke kaas. En dat betekent 100% genieten, zonder zorgen over zetmeel, smaakstof, kleurstof, zoetstof, vulstof of conserveringsmiddel. Bewaren doe je ze gewoon in het keukenkastje. In het originele foliepak blijven Cruncheese wel 12 maanden vers!

Hoe ze zo lekker crunchy kunnen zijn? Wat dacht je van: doordat ze geen vocht bevatten. Dat maakt ze langer krokant en beter houdbaar dan een blokje kaas in de koeling. De super crunchy knabbels van Cruncheese; ze zijn óf je ideale snack, óf je kunt niet zonder ze in de keuken. Gebruik ze eens in plaats van kaas of croutons in de soep, in de pasta of door de salade. Cruncheese haalt de keukenprins(es) in je naar boven en laat je de meest bijzondere smaakexplosies creëren.

Contact

Ze zijn krokant. Ze zijn 100% Hollands en 100% puur. Ze zijn gezegend met de intense smaak van Nederlands meest bekende lekkernij. Laat je verrassen door Cruncheese knabbels en alle vijf haar verschillende smaakexplosies.

Cruncheese B.V.

Voltstraat 2e
5753 RL Deurne
Nederland

+31 [0] 493 782 800
info@cruncheese.nl

KvK 63670720
Facebook

Contact

Ze zijn krokant. Ze zijn 100% Hollands en 100% puur. Ze zijn gezegend met de intense smaak van Nederlands meest bekende lekkernij. Laat je verrassen door Cruncheese knabbels in alle zes haar verschillende smaakexplosies.

Cruncheese B.V.

Voltstraat 2e
5753 RL Deurne
Nederland

+31 [0] 493 782 800
info@cruncheese.nl

KvK 63670720